طبعا فى ناس هتقول عليه عك من غير ما يجربوه،بس لو انت بتحب القرفة او ماعندكش مشكلة معاها يعنى يا ريت تجربه
:هو بسيط يعنى المقادير هى هى تقريبا
لبن
نسكويك
قرفة
عسل/سكر لزوم التحلية يعنى
و بس,بتسخن اللبن .. و فى هذه الاثناء,اثناء آة..تكون محضر كوباية فيها النسكويك مع القرفة -ماتكترش القرفة يعنى مثلا نص معلقة صغيرة كفاية- وبتحُط شوية لبن صغيرين و تفضل تقلب كويس اوى و بعدين بتضيف اللبن عادى..
.يُنصح بشربه دافئ فى جو برد
____________
ميار الشحات
____________
ميار الشحات
No comments:
Post a Comment
Leave a comment before you go :)